Kræn friede til sin kæreste med hjælp fra en gris

Foran en regnskov fuld af gæster friede Kræn fra Haderslev til sin kæreste Maria, og han fik hjælp af et af regnskovens dyr.

Gæster i Randers Regnskov fik i går tirsdag lidt ekstra underholdning for pengene.

De havde egentlig sat sig foran scenen i regnskoven for at lære lidt om trøfler, men de gik derfra med en helt anden oplevelse.

Midt under arrangementet Naturtalent 2017 dukkede en gris op på scenen med en usædvanlig pakke.

Værten for arrangementet spurgte overrasket publikum, hvad det nu var for noget.

Manden bag pakken var 26-årige Kræn Nordborg-Løvstad fra Haderslev, og i den lå en forlovelsesring. 

Kæresten er dyreven

I samarbejde med Randers Regnskov havde han brugt weekenden på at lægge en strategi for, hvordan han kunne fri til sin kæreste, og i grisens pakke lå en æske med en forlovelsesring.

- Vi blev for nyligt kontaktet af en ung mand ved navn Kræn, som rigtigt godt kunne tænke sig at fri til sin kæreste i Randers Regnskov. Dette, syntes vi naturligvis, var en fantastisk ide, og vi foreslog ham at gøre det under vores populære show NaturTalent, skriver Randers Regnskov på deres hjemmeside.

- Jeg har haft 117 ideer, men Maria er en kæmpe dyreven, og da vi skulle forbi Randers Regnskov på vores ferie, syntes jeg, at det ville være et godt sted, siger Kræn Nordborg-Løvstad til TV2 ØSTJYLLAND.

På scenen lod han i første omgang, som om han deltog i arrangementet, men hurtigt inviterede han sin kæreste på scenen med ordene:

- Jeg vil godt bede min smukke, dejlige kæreste Maria komme herop, sagde han fra scenen, og blev mødt af et imponerende bifald fra publikum. 

"Du er min trøffel"

Kæresten kom på scenen, og derefter begyndte han sit frieri med ordene:

- Uanset om vi går igennem jungle eller savanne eller ild og vand, så ved jeg, at vi vil klare os og bliver stærkere.

Og han fik også flettet grisen og trøflerne på scenen ind i frieriet:

- Du er mit naturtalent og gris og trøffel og alt det, jeg kunne drømme om. Vil du være min brud?

Kæresten sagde ja, og det nyforlovede par kyssede til stor begejstring for de fremmødte gæster, der blot troede, at de skulle lære lidt om trøfler.