Her skal du spille Lotto: Kiosk har haft otte millionærer

Samme kiosk kunne senest i weekenden glæde endnu en vinder med over syv millioner kroner.

Flere heldige lottovindere går nu rundt i Kolding - takket være en lokal kiosk

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvem der vinder alle millionerne i Lotto?

I Kolding har ejerne af Munkebo Kiosk kunne glæde hele otte millionvindere. Den ottende millionær i rækken hentede sin gevinst mandag hos Erik og Kirsten Thomsen, som har ejet Munkebo Kiosk i 19 år.

quote

Vinderen kom bare stille og roligt ind i butikken sammen med sin familie, og så kom han hen til mig og sagde: "Erik, nu må du altså ikke blive forskrækket, men det er mig, der har vundet alle millionerne

Lottovinder af 7,2 millioner.

Erik Thomsen fortæller, at det altid er en fantastisk oplevelse, når vinderne kommer forbi kiosken – og det seneste tilfælde var ingen undtagelse.

- Vinderen kom bare stille og roligt ind i butikken sammen med sin familie, og så kom han hen til mig og sagde: "Erik, nu må du altså ikke blive forskrækket, men det er mig, der har vundet alle millionerne”, fortæller kioskejeren.

Millioner giver kundeboom

Den noget usædvanlige Lotto-statistik, som Munkebo Kiosk har haft de seneste 19 år, har også betydet, at butikken har fået en del flere kunder.

- Selvom vi har mange faste kunder, så giver disse historier en stor kundeforøgelse. Lige nu oplever vi for eksempel en kundestigning på omkring 40 procent, fortæller Erik Thomsen.

Ingen pension til Munkebo Kiosk

Selvom både Erik og Kirsten Thomsen er henholdsvis 68 og 67 år, så har de ingen planer om at lukke biksen foreløbigt. Så længe de begge er friske, og forretningen kører godt, lukker Munkebo Kiosk ikke foreløbigt.

- Vi har bestemt planer om at fortsætte i mange år. Vi hygger os jo. Alle vores kunder – og vores millionvindere – er jo kunder, som vi har kendt i mange år. Så de kommer ofte forbi med morgenbrød og kage til kaffen. Vi er en stor familie, fortæller Erik Thomsen med et smil.