Øjenvidne fra Kolding om angrebet i Barcelona: -De lå der som fluer

Kim Christensen fra Kolding oplevede angrebet på tæt hold. Varevognen endte sin brutale køretur lige foran Kim Christensens hotel på gågaden La Rambla.

Det er morgenen efter, men oplevelsen har sat sig dybe spor hos danske Kim Christensen fra Kolding.

Han var på vej ind på sit hotel i Barcelona, da en varevogn torsdag eftermidag zigzaggede ned af den populære gågade La Rambla. Den efterlod 13 dræbte og omkring 100 sårede.

- Da vi gik ind i foyeren og hen til elevatoren, hørte vi et skrig ligesom i en svømmehal. Vi tænkte, "hvad sker der her på hotellet?" Vi havde ikke opfattet, at det var udenfor. Så tog vi elevatoren op til værelset, og det bliver ved med at skrige, og så gik vi ud og kunne se, at folk bare lå som fluer, siger Kim Christensen til TV 2.

Kim Christensens balkon på hotelværelset vender ud mod gågaden.

quote

Det var et forfærdeligt syn. Menneskerne lå jo som fluer. Det var forfærdeligt at stå og se på.

Kim Christensen, Kolding, Øjenvidne til angrebet i Barcelona

Her blev han mødt af et forfærdeligt syn. Varevognen holdt stille næsten lige foran hotellet, men samtidig lå en masse mennesker også meget stille på vejen.

- Det var et forfærdeligt syn. Menneskerne lå jo som fluer. Det var forfærdeligt at stå og se på. Politiet var her hurtigt, og folk kom hurtigt til for at hjælpe, men det var et forfærdeligt syn, og det sætter dybe spor, det gør det, siger Kim Christensen, der tydeligt er berørt af situationen.

To danskere er såret efter angrebet, har Udenrigsministeriets Borgerservice oplyst til TV 2.

- Man tror ikke, sådan noget kan ske - det er sådan noget, man hører om og ser i tv, men at få det så tæt på kroppen... Hvis vi var gået ind i foyeren 10 sekunder senere, kunne vi have været en af dem, som... Det er så forfærdeligt, altså, afslutter Kim Christensen.