TV der bevæger dig

Patrulje på vej til borger i nød chikaneret af unge: Spytter og provokerer

Det er ikke første gang, at politiet er blevet chikaneret i området.

Arkivfoto.

I samarbejde med tv2.dk

En gruppe unge mennesker på Stengårdsvej i Esbjerg forstyrrede lørdag en patrulje, der var ude for at hjælpe en borger i forbindelse med en voldssag.

Vagtchefen for Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller, at de unge mennesker stod i vejen for betjentene, provokerede og at der blev spyttet efter en patruljevogn.

Politiet har tidligere oplevet problemer med unge mennesker på netop Stengårdsvej, der forsøgte at forhindre dem i at udføre deres arbejde.

I slutningen af september sidste år blev en politibetjent ramt af stenkast fra en gruppe unge, da han sad i en patruljevogn.

Læs også Politibetjent ramt af stenkast på Stengårdsvej i Esbjerg

Flere andre episoder

Der har også været flere andre episoder med de unge mennesker.

Sidste sommer blev der kastet sten mod en af politiets foto-biler, der var i gang med at lave hastighedskontrol, så betjenten i bilen måtte tage flugten derfra. 

Læs også Få overblik over uro og stenkast

Ser alvorligt på det

Vagtchefen for Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller, at der er fokus på at få stoppet de unge mennesker i at forstyrre politiets arbejde.

Han fortæller, at man ser alvorligt på det – og at der vil oprettet sager på de unge, hvis de får fat på dem.

Han oplyser, at voldssagen lørdag på stedet ikke har noget med de unge mennesker at gøre, og at det lykkedes politiet at nå frem til borgeren.

Læs også Ny ghettoliste: Syv syd- og sønderjyske områder er på listen