Rasteplads åben igen efter politijagt

En 31-årig mand skød i nat sig selv på en rasteplads ved Skærup syd for Vejle. Det skete efter, at politiet i længere tid havde jagtet manden i bil. Manden er afgået ved døden.

Rastepladsen Skærup Vest på motorvej E45 har fredag morgen været afspærret af politiet. Det viser sig nu, at en 31-årig mand har skudt og dræbt sig selv på rastepladsen i nat, skriver Den Uafhængige Politiklagemyndighed i en pressemeddelelse.

Politiklagemyndigheden blev involveret i sagen i nat klokken 03.45, hvor de modtog en underretning fra Sydøstjyllands Politi, der om natten havde jagtet en bil på motorvej E45.

Føreren af bilen, en 31-årig mand, kørte efter en længere eftersættelse ind på en rasteplads ved Skærup og skød sig selv. Han er afgået ved døden, skriver Politiklagemyndigheden.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed involveres i sager, hvor politiet har været involveret og sagen skal undersøges yderligere. Eksempelvis en eftersættelse eller en skudepisode. 

Politiklagemyndigheden har straks indledt en undersøgelse af episoden og har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, lyder det i pressemeddelelsen.

De pårørende er underrettet,

Fakta