TV der bevæger dig

50 nye medarbejdere til Gældsstyrelsen

Mandag begynder 50 nye medarbejdere et nyt arbejdsliv hos Gældsstyrelsen i Tønder.

Underdirektør i Gældsstyrelsen Brian Breer Clausen byder de 50 nye medarbejdere velkommen til første arbejdsdag. Foto: Line Sahl

I dag træder 50 medarbejdere ind ad døren til første arbejdsdag hos Gældsstyrelsen i Tønder.

Med de 50 nye medarbejdere er der nu fundet 210 personer af i alt 240 medarbejdere til den nye styrelse i det sønderjyske.

Gældsstyrelsen trådte i kraft den 1. juli i år og har overtaget kommunernes opgave med at inddrive gæld fra borgere, der skylder det offentlige penge.

Mandag morgen bød underdirektør Brian Breer Clausen de 50 nye medarbejdere velkommen.

- Vi er så glade for, at vi på kort tid har fået ansat et kompetent felt af nye medarbejdere, som skal løse en enormt vigtig opgave. Inddrivelsen af gæld til det offentlige er en hjørnesten i vores samfund, siger Brian Breer Clausen.

Fakta om Gældsstyrelsen:

Den 1. juli 2018 blev SKAT erstattet af syv nye styrelser.

  • Gældsstyrelsen er etableret under Skatteministeriet og har ansvaret for at inddrive borgeres og virksomheders gæld til det offentlige.
  • Gældsstyrelsen har hovedsæde i Middelfart og har lokationer syv steder i landet – foruden Tønder er det Ringkøbing, Thisted, Grenaa, Roskilde, Middelfart og Randers.
  • Gældsstyrelsen vil i 2021 bestå af omkring 1.500 medarbejdere, hvoraf de 240 vil arbejde i Tønder. Ved årets udgang er 210 ansat i Tønder.

Kilde: Gældsstyrelsen

Mest sete på tvsyd.dk
Resten af Danmark