TV der bevæger dig

Han bliver direktør for Naturstyrelsen i Randbøl

Peter Ilsøe bliver direktør for den nye Naturstyrelse, der får hovedsæde i Randbøl ved Vejle.

Peter Ilsøe, der siden 2011 har været ansat som vicedirektør i den nuværende Naturstyrelse i København, hvor han har ansvar for arealdrift, friluftsliv, partnerskaber og nationalparker. Peter Ilsøe tiltræder i Randbøl den 1.juni.  

Den nye Naturstyrelse etablereres som led i regeringens plan for udflytning af statslige arbejdspladser, hvor den nuværende Naturstyrelse den 1. juli 2016 deles i Naturstyrelsen, der får hovedsæde i Randbøl, og Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning, der får hovedsæde i København.

Naturstyrelsen får ansvaret for driften af statens skov- og naturarealer og for at gennemføre naturgenopretningsprojekter.

Den nyansatte direktør glæder sig til opgaven, der bringer ham tilbage til det jyske, hvor han i en årrække var ansat som skovrider i Vadehavet i den daværende Skov- og Naturstyrelse:

- Naturstyrelsen skal passe på nogle af vores fantastiske fælles goder. Det er en vigtig samfundsopgave – især fordi opgaven også handler om at levere den bedste natur og de bedste friluftsoplevelser til borgerne. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en stærk faglig styrelse fyldt med engagerede medarbejdere, siger Peter Ilsøe.