TV der bevæger dig

I Vejle er der tilfredshed med fem nye arbejdspladser

Vejles borgmester Jens Ejner Christensen er tilfreds med de fem nye statslige arbejdspladser, som kommunen fik tildelt onsdag.

Borgmester Jens Ejner Christensen (V) forstår godt, at andre kommuner og ikke Vejle skal have nye arbejdspladser i denne omgang. Foto: Nikolaj Toftgaard Jespersen, TV SYD

- Jeg er glad for fem nye arbejdspladser til kommunen og ser hele udflytningen i en større sammenhæng, siger Jens Ejner Christensen (V).

Vi fik Naturstyrelsen sidst, og det gav 80 nye arbejdspladser, så jeg kan godt forstå, andre skal have i den her omgang.

Jens Ejner Christensen, borgmester, (V), Vejle

De fem nye arbejdsplader bliver i politiet.

På spørgsmålet om han synes, at fem nye statslige arbejdspladser er nok, siger han:

- Vi fik Naturstyrelsen sidst, og det gav 80 nye arbejdspladser, så jeg kan godt forstå, andre skal have i den her omgang, siger Jens Ejner Christensen.

Læs også Tønder-borgmester kalder regeringens flytteplaner varm luft

Borgmesteren mener også, at den kommende politiskole kan tælle med i regnestykket, selvom den ikke er en del af regeringens "Bedre Balance". Politiskolen i Vejle skal ligge i den nu nedlagte sygeplejeskole på Solvang, og skolen forventes klar til brug fra 2020. 

Læs også Kun få nye statslige arbejdspladser til Syd- og Sønderjylland

- Vi har fået en del, så det er fint. Man kan altid ønske sig mere, men jeg har respekt for, der er nogen, der laver den her prioritering, siger Jens Ejner Christensen. 

Mest sete på tvsyd.dk