TV der bevæger dig

Københavnerne gik i tænkeboks efter dagens visit

Statslige medarbejdere fra hovedstaden så i dag deres fremtidige arbejdssted med egne øjne. Dejligt sted, men...

Tirsdag tjekkede ansatte i NaturErhvervstyrelsen Augustenborg Slot. Deres kommende arbejdsplads, hvis de vælger at flytte med dertil. Foto: Jacob Schjødt-Pedersen

Tirsdag tjekkede ansatte fra NaturErhvervstyrelsen i København deres måske kommende arbejdsplads, Augustenborg Slot. Foto: Jacob Schjødt-Pedersen

1 af 2

Klokken 16.30 fløj omkring 30 medarbejdere fra NaturErhvervstyrelsen tilbage til København, efter at de havde brugt dagen på at se på Sønderborg- og Alssund-området med egne øjne.

Ville det være et sted, hvor de kunne se sig selv leve og arbejde, når styrelsen flytter dertil fra hovedstaden som et led i regeringen Lars Løkkes projekt udflytning af statslige arbejdspladser fra hovedstaden til hele Danmark?

392 medarbejdere fra NaturErhvervstyrelsen i København skal flyttes til Augustenborg Slot, hvor deres arbejdsplads kommer til at befinde sig  senest med udgangen af 2017, og tirsdag havde cirka 30 af dem taget imod tilbuddet om en dag i området til personligt øjesyn.

De besøgte bl.a. Dybbøl Banke, Alsion, down town Sønderborg og slottet i Augustenborg, som nu bliver indrettet til dem.

Og det var en begejstret teamleder i NaturErhvervstyrelsen, Eva Andersen, som TV SYDs reporter mødte, efter at hun havde set på slottet og dets omgivelser. Men ligefrem at flytte dertil, det er måske en anden sag. Se klippet med hende øverst i artiklen.