Ribe er attraktiv for ansøgere til job i Færdselsstyrelsen

Der er stor interesse for at blive ansat som jurist ved den nye Færdselsstyrelse, der fra nytår rykker ind i den gamle amtsgård i Ribe med 70 medarbejdere.

Søndag den 12. oktober søgte Trafik- og Byggestyrelsen jurister til en række nye stillinger, hvor arbejdspladsen vil være i Ribe med kontor på Amtsgården i Ribe. Stillingerne ønskes besat snarest muligt, så  Ribe bliver dermed  det første sted i provinsen, der kommer til at få gavn af den udflytning af statslige arbejdspladser, som regeringen fremlagde den 1. oktober.

- Vi har fået mange henvendelser og efterfølgende også ansøgninger til disse stillinger i Ribe. Det oplyser vicedirektør Martin Lindgreen i Trafik- og Byggestyrelsen til TV SYD.

Lige nu søger Trafik- og Byggestyrelsen også den kommende direktør til Færdselsstyrelsen i Ribe.

- Vi skal bruge 70 medarbejdere ligeligt fordelt på jurister, kontorpersonale og teknikere med viden og indsigt i færdsels- og trafikforhold, siger vicedirektør Martin Lindgreen.

Den nye direktør bliver sammen med de omkring 10 jurister, der også er under ansættelse lige nu de første medarbejdere, der rykker ind på den gamle amtsgård i Ribe, hvor håndværkerne fredag går i gang med at indrette lokalerne til den nye styrelse.

Senere kommer så de sidste omkring 60 medarbejdere til Ribe. Mange af disse stillinger skal først tilbydes nuværende medarbejdere, der i dag arbejder på forskellige adresser i København.