Hvilke kandidater i din kommune er du mest enig med?

TV SYD lancerer sammen med en lang række andre medier en kandidattest til kommunalvalget med de vigtigste temaer fra din kommune.

TV SYDs kandidattest til kommunal- og regionalvalget 2021 er klar, og du finder den lige her.

Sammen med de øvrige TV 2 Regioner, TV 2 og en lang række lokale og regionale medier giver vi dig og alle andre danskere den bedste og mest relevante kandidattest nogensinde.

Vi beder dig svare på 25 politiske spørgsmål, som vi allerede har givet alle kandidaterne mulighed for at svare på. Ved at sammenligne dine svar med kandidaternes svar kan vi vise de kandidater, der ligger tættest på dine politiske holdninger.

TAG DANMARKS STØRSTE OG MEST LOKALE KANDIDATTEST HER

Testen kan du bruge til at forberede dig på at stemme til valget. Den kan ikke fortælle dig, hvem du skal stemme på, men den kan hjælpe dig med at finde kandidater, der matcher med dine politiske holdninger. Og vi anbefaler, at du efter testen læser kandidaternes uddybende forklaringer under deres svar.

Tag også meget gerne kandidattesten flere gange. Den bliver mere nøjagtig for hver dag, efterhånden som flere kandidater udfylder vores spørgeskema. Testen tager under 10 minutter at gennemføre.

Læs mere om kandidattesten her.