TV der bevæger dig

39-årig mand fængslet i sag om grov vold mod toårigt barn

En mand fra Vardeegnen er blevet anholdt af politiet, der sigter ham for grov vold mod et barn på to år.

En 39-årig mand var søndag i grundlovsforhør i Retten i Esbjerg.

En 39-årig mand fra Varde-egnen er søndag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for grov vold mod et toårigt barn. Manden har valgt ikke at kære kendelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

Han blev søndag eftermiddag klokken 16 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg. Her erkendte han, at han har udsat barnet for vold. Han forklarede dog under retsmødet, at han ikke havde til hensigt at skade barnet.

Ifølge sigtelsen mod manden skulle han tidligere på ugen have løftet drengen og kastet ham to gange ned i en sofa, så barnet brækkede det ene lårben.

- Det er selvfølgelig skaden, der gør, at vi sigter efter den grove voldsparagraf, siger senioranklager Britt Ankersø, som ikke ønsker at oplyse relationen mellem manden og den lille dreng.

Umiddelbart ønsker politiet ikke at frigive flere oplysninger om sagen. Heller ikke om barnet er blevet behandlet på et hospital på grund af volden. 

Anholdelsen af den 39-årige er sket søndag formiddag. Mistanken gælder overtrædelse af den paragraf i straffeloven, som drejer sig om vold af farlig eller brutal karakter.