TV der bevæger dig

To af 34 stjålne Wegner-stole fundet i en grøftekant

I sidste uge fik Nymindegab Kro stjålet 34 designerstole. Nu er to af dem fundet i en grøftekant tæt på kroen.

På Nymindegab Kro fik de stjålet hele 34 Y-stole i olieret eg. Nu er to af dem fundet og tilbage på kroen. Foto: Jørgen Guldberg

Stolene har sorte bastsæder og er lavet specielt til kroen. Foto: Jørgen Guldberg

1 af 2

I sidste uge mødte medarbejderne på Nymindegab Kro ind til et noget trist syn. Hele 34 ud af 40 Wegner Y-stole var væk. Stjålet i nattens mulm og mørke. Nu er to af de stjålne stole dukket op. 

Læs også 34 designerstole stjålet fra kro

- En lokal kvinde kom i går søndag med dem. Hun havde fundet dem i grøftekanten ved cykelstien på Redningsvejen, fortæller Mike Stege, der er Food and beverage manager på kroen, og fortsætter:

- Stolene er Hans Wegners Y-stole i olieret eg og med sort bast som sæde. Stolene er meget nemme at genkende, da Nymindegab Kros logo er brændt ind i stellet.

Ingen skal bestemme hvilke stole, vi skal have på kroen, så vi skal nok få nogle nye smukke designerstole. Så må vi bare tage vores forholdsregler.

Mike Stage, Food and beverage manager

- Logoet er brændt meget langt ind i stolene, så det er meget svært at slibe væk, siger Mike Stage, som ærgrer sig over tyveriet: 

Nymindegab Kros logo er brændt ind i stolene. Det er meget svært at slibe væk. Foto: Jørgen Guldberg

- Ingen skal bestemme hvilke stole, vi skal have på kroen, så vi skal nok få nogle nye smukke designerstole. Så må vi bare tage vores forholdsregler, siger Mike Stage.