TV der bevæger dig

Campingplads blandt Europas bedste

Hvidbjerg Strand Feriepark er sammen med fem andre danske campingpladser blandt Europas bedste.

Seks danske campingpladser hædret med BestCamping

BestCamping er ADAC og ANWBs nye hædersbetegnelse for de bedste europæiske campingpladser og afløser bl.a. den tidligere udnævnelse til Superplatz.

I lighed med tidligere fastholder Danmark sin position som det absolut bedste nordiske campingland, da der kun er udnævnt en BestCamping i det øvrige Norden, og det er en campingplads i Sverige.

Udnævnelsen af de seks danske campingpladser til BestCamping viser, at Danmark fortsat er med i den europæiske top.  Vi er blandt de lande i Europa, der har det højeste antal BestCamping i forhold til landets samlede antal campingpladser. siger direktør i Campingrådet Poul Fejer Christiansen.

Betegnelsen BestCamping svarer til restauranternes Michelin stjerner. Det er derfor af stor betydning, når en campingplads bliver udnævnt til BestCamping af ADAC og ANWB.

ADAC og ANWB har også uddelt en række priser til campingpladser, der har gjort en særlig indsats eller kan tilbyde noget helt ekstraordinært.  Hvidbjerg Strand Feriepark blev i den forbindelse udnævnt til en af de tre mest komfortable wellness campingpladser i Europa.

I en kommentar til den udnævnelse siger Poul Fejer Christiansen: Det er virkelig en meget velfortjent udnævnelse som Hvidbjerg Strand Feriepark har fået. Med deres kurbad og wellness er der sat en ny og høj standard for, hvad der kan forventes på campingpladser.