TV der bevæger dig

Efter politianmeldelse: Varde skal bruge nye rengøringsfolk straks

Der er desperat brug for nye rengøringsmedarbejdere i Varde Kommune. Politiet efterforsker social dumping.

Hele 70 rengøringsmedarbejdere søges nu i Varde Kommune. De kan få arbejde allerede i næste uge. Foto: Scanpix

Hvis du kan og vil gøre rent, så er der job til dig i Varde Kommune. Her mangler der akut folk til rengøring, efter kommunen opsagde KN Rengøring og meldte firmaet til politiet. 

Det skete torsdag, efter politiet anholdt fem udenlandske rengøringsfolk, der blev sigtet for at arbejde illegalt for KN Rengøring. Nu har Varde Kommune indgået en midlertidig aftale med Forenede Service A/S om rengøring på kommunens matrikler resten af året.

Ansættelser på mandag

Så på mandag indbyder Varde Kommune, Forenede Service A/S og 3F alle interesserede rengøringsmedarbejdere til ansættelsessamtaler. Det sker klokken 08.00 til 16.00 på Varde Rådhus.

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe de medarbejdere, som trofast har passet deres arbejde på lovlig vis.

Mogens Pedersen, kommunaldirektør i Varde Kommune. 

- Mange gode medarbejdere er kommet i klemme ved opsigelsen med KN Rengøring. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe de medarbejdere, som trofast har passet deres arbejde på lovlig vis, og da vi nu selv står med et akut behov for arbejdskraft, virker det som en god løsning for alle parter, siger Mogens Pedersen, som er kommunaldirektør i Varde Kommune. 

Læs også Rengøringsfirma sigtes for illegal arbejdskraft

3F bakker op

Der er også tilfredshed hos 3F Varde-Billund.

- På vegne af vores medlemmer glæder vi os over, at de mange hårdtarbejdende rengøringsmedarbejdere, der har haft styr på deres papirer, på denne måde hurtigt kan få sig et job igen. Det er meget glædeligt, at det i fællesskab er lykkedes at stable det her på benene så hurtigt

Interesserede ansøgere skal medbringe en kortfattet ansøgning samt et tidligere ansættelsesbrev eller lønseddel til samtalerne.

Mest sete på tvsyd.dk