TV der bevæger dig

COVID-19

Første bøde uddelt for ulovlig servering

Søndag aften måtte Syd- og Sønderjyllands Politi for første gang udskrive en bøde for at overtræde reglerne om, at restauranter skal holde lukket for at begrænse smitten med coronavirus.

Arkivfoto.

Et serveringssted ved Henne Strand blev søndag aften afsløret i at holde åbent og servere for gæster.

Siden onsdag har der for at begrænse smitten med coronavirus været et forbud mod forsamlinger på mere end ti personer - og samtidig skal restauranter, caféer, værtshuse, natklubber og storcentre holde lukket frem til 30. marts.

Fem gæster sad bag låste døre i baren og fik servering, da politiet kom til stedet.

- Det udløste en sigtelse til serveringsstedets ejer på 5.000 kroner. Han blev dermed også den første i politikredsen, der får en bøde efter indførelsen af de nye regler om forsamlinger, oplyser vagtchef Bjørn Pedersen, Syd- og Sønderjyllands Politi, mandag morgen til TV SYD.

Havde der været mere end ti personer til stede på værtshuset, havde de hver desuden fået en bøde på 1.500 kroner for at overtræde forbuddet mod forsamlinger.

Restauratøren var så fortørnet over politiets uventede besøg, at han også pådrog sig yderligere en bøde for at svine betjentene til både med ord og en fuckfinger.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk