Fornem tysk hæder til Henne Strand Camping

Henne Strand Camping har fået tildelt den fornemme DCC Europapris. Prisen har eksisteret siden 1996 og uddeles til blot fem campingpladser i hele Europa.

Henne Strand Camping blev udvalgt blandt 30.000 campingpladser i Europa. Der Deutsche Camping-Club (DCC) har valgt Henne Strand Camping på grund af den kvaliteten på pladsen, i faciliteterne og aktiviteterne – og ikke mindst det høje serviceniveau. 

Prisen har eksisteret siden 1996 og uddeles til blot fem campingpladser hvert år i hele Europa. Det skete på  ”Reise+Camping”-messen i Essen, Tyskland.

- Vi er stolte og taknemlige. At modtage prisen understreger at vi har godt fat i vores tyske gæster. Vi har altid sat stor pris på de daglige anerkendelser fra alle vores gæster, men det er selvfølgelig også dejligt at modtage en hædersbevisning som DCC Europaprisen, siger værtsparret Tina og Peder Kristensen, Henne Strand Camping.

En af vintercampisterne Palle Andersen fra Vildbjerg er også glad for at campingpladsen har fået så fin en anerkendelse.

-Det er utrolig flot og jeg er rigtig glad for at høre, at vi ikke er ene om her i Danmark, at synes, at det er et fantastisk sted, siger Palle Andersen til TV SYD.