Freddy fik vildt besøg i haven

Vildsvin har siden lørdag hærget flere haver i Varde. Freddy Larsen har nu lagt ulveurin ud i haven for at prøve at holde de uønskede gæster på afstand.

Freddy og Pia Larsen fik sig lidt af en overraskelse lørdag. To vildsvin stod i parrets have og åd fuglefoder under et kirsebærtræ.

- Jeg jagter dem med riven, men de løber hurtigere end mig, siger Freddy Larsen fra Varde til TV SYD.

Freddy Larsen fortæller, at han har jagtet vildsvinene ud af haven op mod 20 gange, men at de bliver ved med at komme igen.

Derfor har han lagt ulveurin i haven i et forsøg på at holde dem væk. Han er bekymret for, om de kaster sig over resten af haven, når der ikke er mere fuglefoder at spise.

Da TV SYD taler med Freddy Larsen, fortæller han, at vildsvinene lige nu går rundt på en majsmark ved siden af huset, så de er ikke skræmt helt væk endnu.

- Hvis de kommer igen, må jeg nok ringe til kommunen, så må de sende nogen, der kan tage sig af dem, siger Freddy Larsen.

P.S.: Hvorfor ulveurin

Nu sidder du måske og tænker, hvorfor i alverden Freddy Larsen har skaffet ulveurin til sin have. Det spørgsmål har TV SYD naturligvis stillet.

Han bruger af og til en spray, som indeholder nogle grimme lugtstoffer, som kan bruges til at "skræmme" andre dyr med lugt fra ulv. Freddy Larsen fortæller, at han normalt bruger sprayen til sine høns. Når de bider hinanden, kan man spraye med ulveurinen, og så stopper bideriet.

Han fortæller i øvrigt, at han har købt sin spray med ulveurin hos Danish Agro,