TV der bevæger dig

Frivillige søger efter forsvunden mand

Omkring 40 personer er lørdag troppet op i Varde for at lede efter den forsvundne Jens Peter Taulborg Madsen. Han har været væk siden den 13. oktober.

Specielt området ved Varde Kasernes skydeterræn er interessant for eftersøgningen.

Henrik Larsen er holdleder for de mange frivillige, og holder øje med, hvor i byen de leder efter den forsvundne Jens Peter Taulborg Madsen.

Den eftersøgte 53-årige Jens Peter Taulborg Madsen.

1 af 3

I snart to uger har Jens Peter Taulborg Madsen været forsvundet. Nu har familie, venner og bekendte taget eftersøgningen i egen hånd og bruger weekenden på at lede efter den forsvundne 53-årige mand.

- Vi håber, at vi finder ham, men det er klart at jo større søgeområde bliver desto længere tid tager det før vi finder ham, siger Niels Thomsen, Beredskabsinspektør i Varde Brand og Redning, til TV SYD.

De mange mennesker, der er en del af eftersøgningen, er hjulpet på vej af Varde Kommunes Brand og Redning. Her er Henrik Larsen fra det Frivillige Beredskab holdleder, og sender grupper ud til forskellige områder i byen.

Der er i alt fem hold á 7-8 personer, som er på udkig efter spor, der kan lede til den forsvundne mand. Eftersøgningen er i dag lørdag især opmærksom på området ved Varde Kasernes skydeterræn.

Eftersøgningen fortsætter i morgen søndag.