Hæder til Hvidbjerg Strand Feriepark

Kort efter at Hvidbjerg Strand Feriepark i Blåvand blev udpeget af Det danske Campingråd som fem-stjernet top-attraktion herhjemme, hædres campingpladsen nu også internationalt.

I en konkurrence om Europas bedste campingpladser placerer læserne af det tyske blad "Caravanning" Hvidbjerg Strand Feriepark på en andenplads i kategorien "Europas mest sympatiske campingplads" og på en fjerde plads i kategorien "Europas mest komfortable campingplads".

- Vi er stolte fordi konkurrencen er så hård og vi er den eneste skandinaviske plads, der har fået en pris. Det betyder meget, at det ikke er en jury, der udvælger, men gæsterne, siger Steen Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark.

Under finanskrisen gik Hvidbjerg Strand Feriepark forrest ved at åbne et nyt spa og wellnesscenter til over 20 mio. og satte dermed helt nye standarder for camping i Europa.
 
Den prisbelønnede plads har tidligere modtaget Jydske Vestkystens Den Gyldne Ambolt, Rejsejournalisternes Havfruepris samt adskillige udenlandske priser. Hertil kommer udnævnelsen som "Superplatz" gennem flere år.
 
Hvidbjerg Strand Feriepark ligger i Blåvand og er en af Danmarks få femstjernede campingpladser, der både er med i TopCamp og Leading Group.