HTH flytter arbejdspladser til Aarhus

Køkkengiganten Nobia, der blandt andet ejer HTH, flytter sit kommercielle hovedkvarter fra Ølgod til Aarhus.

Den vestjyske køkkengigant Nobia, der ejer HTH, uno form og Invita, meddeler, at det kommercielle hovedkontor, der hidtil har været placeret i Ølgod, nu bliver flyttet til Aarhus. Det skriver JydskeVestkysten.

En række medarbejdere har derfor udsigter til en noget længere køretur til og fra arbejde.

- Det er korrekt, at vi har orienteret medarbejderne i Ølgod om, at vi har til hensigt at flytte den kommercielle del af administrationen til Aarhus, siger direktør for internationale brands i Nobia, Jesper Gylling Olsen, til JydskeVestkysten.

Om Nobia Danmark

Forhandlinger i gang

Virksomheden er i øjeblikket i gang med forhandlinger med medarbejderne, der er omfattet af flytningen. Derfor kan de i øjeblikket ikke sige meget mere. 

- Forhandlingerne med de medarbejdere, som er omfattet af flytningen, foregår over de næste dage. Når disse forhandlinger er afsluttet, vil vi fortælle mere om, hvad planerne omfatter, siger Jesper Gylling Olsen til JydskeVestkysten.

Erik Buhl (V), der er er borgmester i Varde Kommune, ærgrer sig over den dårlige nyhed.

- Det er jeg selvfølgelig rigtigt ked af at høre, og at det er den gruppe af medarbejdere, der flyttes herfra. Det er nogle af dem, vi gerne vil have. Men jeg har selvfølgelig også forståelse for situationen, siger Erik Buhl (V).

Han tilføjer: 

- Det ligner lidt historien med Siemens i Brande, som rykkede administrationen til Vejle. Men det er modsat alt det, vi kæmper med, lyder det fra borgmesteren til JydskeVestkysten.