I kø til campingplads i fire uger

Et dansk par har ventet i fire uger på at kunne indtage deres faste plads på Børsmose Camping nord for Vejers, når pladsen åbner i morgen.

TV SYD besøgte forpladsen, hvor 56 fortrinsvis tyske campingvogne tålmodigt venter på, at campingsæsonen begynder lørdag morgen.

Faktisk er der kun et dansk par mellem de ventende.

- Parret har camperet her i mange år og har vundet hævd på vores allerbedste plads, fortæller lejrchef Martin Kjeller Petersen.

Reelt kan man ikke reservere sin plads. De fordeles efter først-til-mølle-princippet. Men det danske par har hvert år været først på pladsen.

Tiltrækker tyskere

Kun et år glippede - og en tysker troede, at super-pladsen var ledig. Men det fik han højlydt besked på - på dansk - at det var den ikke.

Campingpladsens fasciliteter er ikke åbne før i morgen - så det har været fire uger uden mulighed for bad, toilet eller strøm.

Med placeringen ved Vesterhavet tiltrækker Børsmose Camping mange tyskere. Og flere af de ventende tyskere kommer langvejs fra for at få en plads på Naturstyrelsens campingplads. Der er plads til 450 campingvogne.