Ikke længere læse-skræk

En uges lejr for drenge i 5. - og 6. klasse med vanskeligheder med at læse har været en kæmpe succes. i dag mødtes de for at evaluere på Drenge-Campen.

Varde Kommune har haft bemærkelsesværdigt gode resultater med at holde en drenge-camp i sommer.  

24 drenge fra 5. og 6. klasse var samlet i en lejr for at lære at læse. Og blive bedre til at lære i skolen i det hele taget.

Her i weekenden er de samlet igen for at følge op på, hvordan det er gået siden sidst. Og resultaterne på den første drengecamp har været fantastiske.

Flere af drengene rykkede sig to og tre klassetrin på bare den uge campen varede. Og alle 24 drenge har haft stor gavn af projektet, viser evaluereringe her i weekenden.

På campen lærte drengere, som tidligere har haft det fagligt svært i skolen ikke at give op, men i stedet tage udfordringerne op med forskellige teknikker.

Desuden bestod campen også af motion, hvor drengene hver morgen lavede "planken", og så lærte også at spise den rigtige morgenmad.

Til evalueringen i weekeden havde drengene taget deres forældre med, og de skulle b.la. snakke om deres fremskridt på læseområdet er fortsat efter læse-lejren.

Kasper Hall Dalgas er slet ikke i tvivl om Campen har hjulpet ham rigtig meget.

 

Mor til Kasper - Heidi Hall Dalgas er heller ikke i tvivl om, at hendes søn i den grad har fået mod på at læse, og ikke længere så let opgiver, når han møder vanskeligheder i skolen.