Ingen spor af rambuk-tyve fra guldkup i Varde

Alle spor af de fem mænd, der natten tirsdag tømte en guldsmede-forretning i Varde for smykker til en værdi af 1,8 millioner kroner slutter ved Skansen i Varde og en udbrændt bil i Fredericia.

- Vi er ikke kommet en opklaring meget nærmere. Det ligger dog fast, at de fem tyve talte dansk indbyrdes under kuppet. Det har vidner observeret, siger kriminalassistent Ole Steffensen fra Lokalpolitiet i Varde til TV SYD.

Billeder fra overvågningskameraer viser en grå Citroën C5 og en Ford C-max, der kører væk fra stedet med retning mod Skansen i Varde, hvor alle spor stopper.

Senere tirsdag nat er fundet en udbrændt Citroen C5 i Fredericia, som sandsynligvis er den bil, der også er på overvågningsbillederne i Varde - men det er onsdag formiddag endnu ikke bekræftet gennem tekniske undersøgelser.

Guldsmedeforretningen i Kræmmergade i Varde har tidligere været udsat for rambuk-tyverier og var sikret med både gitter for vinduerne og pullerter i fortovet - men der var akkurat lige plads mellem to pullerter til at det lykkes tyvene i nat at køre ind i forretningen.