Kvinde laver stor støttekoncert hjemme i sin stue

Tatjana Schantz Johnsson stiller sin stue til rådighed for et støttearrangement for vandprojekt, som esbjergenser er i fuld gang med at udføre

- Uha jeg ved slet ikke om vi kan være 40 i min stue. Men hvor der er hjerterum...., siger Tatjana Schantz Johnsson til TV SYD med et grin.

Lørdag bliver der så fuld hus hos hende i Sig ved Varde. For ikke alene skal stuen klare gæsterne men også sangeren Ninna Andreasen fra Esbjerg og hendes band, der kommer og spiller en times tid.

Entreen er 100 kr. Heraf går halvdelen til projektet walking for water. Et projekt som Charlie Uldahl Christensen fra Esbjerg har igangsat og blev landskendt for. Han vil simpelthen gå hele vejen fra Esbjerg til den lille landsby Lengasti i Tanzania. Som han vil nå frem til efter tre år og 18.000 kilometer. Lige nu er han i Sydspanien.

- Det er et fantastisk projekt, som jeg meget gerne vil støtte, siger Tatjana Schantz Johnsson, der til daglig er pressechef for 7-kanten.

Gæsterne får oven i købet mulighed for at hilse på Charlie Uldahl Christensens mor, som er til stede.

Støttearrangementet har fået hjælp fra flere. Fra en specialbutik i Esbjerg, så tørstige gæster får mulighed for at købe en særlig øl til billig penge. Kunstneren Gitte Degnemark fra Alslev har lavet en plakat, som sælges billigt osv.

Charlie Uldahl Christensens projekt - der fik stor opmærksomhed i medierne - kan følges på walkingforwater.dk.

Og her kan du høre, hvad Charlie Uldahl Christensen mener om Tatjanas Schantz Johnssons arrangement.

Charlie Uldahl Christensen er glad for Tatjanas arrangement.