TV der bevæger dig

Lynnedslag og storm muligvis årsag til hele tre sommerhuse brød i brand

Det er muligvis et lynnedslag under stormen, som er årsagen til at tre stråtækte sommerhuse natten til søndag udbrændte ved Vestkysten. En tysk familie er nu genhuset.

Det er højst sandsynligt et lynnedslag kombineret med stormen, som er årsag til at tre stråtækte sommerhuse udbrændte ved Vejers Strand. Foto: Colourbox

Klokken 02 natten til søndag gik alarmen hos Syd- og Sønderjyllands Politi. Et stråtækt sommerhus på Nordvej i Vejers Strand var brudt i brand.

Da sommerhuset ikke var beboet, og der er meldinger om tordenvejr i området, regner vi med, at det er et lynnedslag, som har startet branden.

Ivan Gohr Jensen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi 

På grund af stormvejret bredte ilden sig lynhurtigt og gnister antændte yderligere to stråtækte sommerhuse.

- Da sommerhuset ikke var beboet, og der er meldinger om tordenvejr i området, regner vi med, at det er et lynnedslag, som har startet branden, siger Ivan Gohr Jensen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

En tysk familie opholdt sig i det ene af sommerhusene, men vagtchefen oplyser, at alle er i god behold. Familien opholdt sig i det ene af de to sommerhuse, som ilden spredte sig til.

Den nærmere brandårsag skal nu undersøges nærmere, oplyser vagtchefen. 

Læs også En brand i et sommerhus har bredt sig til flere sommerhuse