TV der bevæger dig

Mor redder tre-årig datter fra brand

En 27-årig kvinde handlede hurtigt og reddede sig selv og sin tre-årige datter ud fra førstesalen på en brændende gård i Outrup i nat.

00:55

Foto: Google Maps

1 af 2

Det kunne være gået grueligt galt, hvis ikke en 27-årig mor handlede hurtigt og fik reddet sig selv og sin tre-årige datter ud af en brændende går i Outrup. Gården brød i brand natten mellem onsdag og torsdag.

- Kvinden vågner ved, at husets hund gør voldsomt. Da hun vågner er det allerede røget meget til, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, til TV SYD.

Kvinden får hentet sin lille datter og forsøger at komme ud af huset. Men de har begge sovet på førstesalen, og flammerne har allerede så godt fat, at de ikke kan komme ud via stueetagen.

Moren får sparket en plade ud ved et vindue på førstesalen, og ad den vej tager hun springet ned på et halvtag med sin datter i favnen. Herfra kan de to komme ned på jorden og væk fra den brændende bygning.

- Hun holder virkelig hovedet koldt, og det er det, der gør, at hun får reddet både sig selv og sin datter ud, siger vagtchefen.

Han oplyser, at stuehuset er udbrændt, men at brandfolkene har kunne begrænse ilden, så den ikke fik fat i tilbygningerne. Efterslukningen er fortsat i gang torsdag morgen.