TV der bevæger dig

Nedtrykt 57-årig mand eftersøges i Nørre Nebel

Den 57-årige Helmut Martin Roth er bortgået fra sit hjem i Nørre Nebel i nedtrykt tilstand og Syd- og Sønderjyllands Politi beder borgerne i lokalområdet se efter den savnede i udhuse og sommerhuse.

Helmut Martin Roth er her fotograferet for få dage siden, hvor har samme grøn/blå skjorte som han var iført, da han mandag forlod sit hjem.

Helmuth Martin Roth er mandag morgen bortgået i nedtrykt sindstilstand fra bopælen på Vesterhavsvej mellem Lønne og Nymindegab nordvest for Varde. Den eftersøgte er en lokal bosat tysk mand.

- Her til formiddag har vi hundepatruljer i Nørre Nebel-området for søge efter den 57-årige, der har forladt hjemmet til fods. Vi har også netop sat en helikopter ind i eftersøgningen, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen til TV SYD.

Politiet beskriver Helmut Martin Roth som 172 cm. høj og kraftig af bygning med skulderlangt gråt bølget hår samt fuldskæg.

Han er iført gammel grøn jakke, grøn/blå skjorte som også er den, han bærer på fotoet ovenfor, blå jeans samt grønne gummistøvler.

Oplysninger kan gives til politiet på 1-1-4.

Mest sete på tvsyd.dk