Nu går jagten ind på Zorro - i Varde

Varde Sommerspil efterlyser amatørskuespillere, der kan fægte, danse flamenco – eller spille selveste Zorro – til næste års musical

Han er en legende. Den ukendte mand, der kæmper for retfærdighed og sætter sit Z-tegn på de uslinge, der fortjener det. Den sorte skygge, der er her, der og allevegne. Og til sommer kommer til Varde. Som musical.

Lørdag og søndag er der casting. For Varde Sommerspil efterlyser folk, der vil og kan være med.

- Der er brug for omkring 50 skuespillere, sangere og dansere. Blandt de store roller, der skal dækkes er naturligvis Zorro. Men også Zorros bror, hans elskede og en sigøjnerkvinde samt en dum sergent og tre børn i alderen 10-14 år. Derudover castes skuespillere til forskellige store folkescener med sigøjnere, sømænd, soldater og mexicanere, siger Tatjana Johnsson, PR-chef for 7-kanten, til TV SYD.

De der vil forsøge sig med at få rollen som Zorro skal have en hel del på selvtillidskontoen – og en del talenter i øvrigt. Rollen beskrives på denne måde:

”Flot udseende mand, 25-35 år, gerne sydligt udseende, men ikke et krav. Rollen skal fægte, stagefighte og i øvrigt være en habil danser og en stærk sanger. En ægte helt, der kan tryllebinde fra sin første entré. Rollen synger en del”.

Fægtescenerne er selvfølgelig centrale scener i en musical om den sort-klædte spanske helt.

- Derfor har vi hyret en professionel stage-fighter instruktør til at undervise, siger Tatjana Johnsson.

Man skal tilmelde sig castingen via 7-kantens hjemmeside.

Musicalen får premiere i Arnbjergparken i Varde den 30. juni 2016.