TV der bevæger dig

Ny campingpris til Blåvand

Efterhånden er det ingen nyhed, at Hvidbjerg Strand Camping i Blåvand vinder priser. Men i år er de ekstra stolte. De er kåret til Europas bedste wellness campingplads.

Det er ADAC og ANWB som laver kåringerne. I år vandt den danske plads underkategorien ?Die komfortabelsten Campingplatz für Wellness-Urlaub?.

Utrolig stolte

- Vi er utrolig stolte, fordi det viser os, at vi gør noget rigtig over for vores gæster, siger Steen Slaikjær, der ejer Hvidbjerg Strand Feriepark sammen med sin søster Lene Slaikjær Grønlund.

- Vi er den eneste skandinaviske plads, der har fået en pris for wellness af denne karakter. Det var en af de største beslutninger, vi har taget i hele campingpladsens historie, fordi det er så stor en investering, så det er klart det luner, at det værdsættes.

Femstjernet

Lene og Steen Slaikjær med deres nyeste pris.

Den femstjernede campingplads Hvidbjerg Strand Feriepark ligger i Blåvand lige ud til Vesterhavet. Familien Slaikjær har gennem to generationer udviklet pladsen til det den er i dag.

- Vi hviler ikke på larubærene, men fortsætter med at udvikle og raffinere vores ferietilbud til vores gæster. Til sæsonen 2013 har vi igen nye tiltag på vej, siger Lene Grønlund Slaikjær.