TV der bevæger dig

Nyd naturen med din smartphone

Søndag åbner Naturpark Vesterhavet med en officiel indvielse. Naturparken er fyldt med spændende historier, men nogle er skjulte, og andre får man kun, hvis man tager på en guidet tur, hvilket kan ske med en spritny app til smartphones.

02:46

1 af 2

Nu skal man kunne få alle historierne ude på stedet, og lige når det passer ind i den enkeltes program. Med appen Fortællinger i Naturpark Vesterhavet er der åbent 24 timer i døgnet året rundt, og i naturparken åbnes døren til en anden virkelighed, når en vandretur i skoven med få greb gøres til en tur gennem en flygtningelejr i 1946 eller en vikingelandsby.

Fortællinger i Naturpark Vesterhavet er støttet af Nordea-fonden og Grøn Vækst.

- Vestkysten ved Varde rummer en enestående natur med mange historier. Historier, som for alvor bliver interessante, når de bliver fortalt og formidlet på stedet, og dermed tilfører en helt særlig værdi til dette i forvejen store landskab. Nordea-fonden er glad for at støtte projektet, som vil trække flere ud at opleve denne store natur, siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Download app?en via App Store eller Google Play.