TV der bevæger dig

Outrup Speedway vinder verdensmesterskab

Søndag vandt et af klubbens talenter verdensmesterskab for U21-kørere i Polen

Det unge stortalent Max Fricke vandt søndag VM for Outrup Speedway. Foto: Outrup Speedway

Det kører bare for Outrup Speedway. Søndag vandt en af klubbens unge talenter verdensmesterskabet for U21-kørere i Gdansk i Polen. Og den 14. september vandt Outrup Speedway DM-guld for hold.

Klubbens nye verdensmester er Max Fricke, en 20-årig ung mand fra Australien, som nu i flere sæsoner har kørt  for Outrup Speedway.

- Han er blevet trænet og udviklet som kører her hos os. Jeg er ovenud lykkelig for Max´ verdensmesterskab, vi kan slet ikke få armene ned i klubben, siger formand for Outrup Speedway, Bjarne Andersen, til TV SYD.

Den nye verdensmester kom til Outrup Speedway som 15-årig, og det var åbenlyst, at der kom et særligt talent, fortæller Thomas Valsted, der er PR-talsmand for Outrup Speedway.

Han siger til TV SYD, at verdensmesterskabet er kulminationen på en meget tilfredsstillende speedwaysæson, hvor klubben også vandt DM for hold.

- Konkurrencen ved VM i Gdansk søndag var virkelig intens med dygtige kørere fra alle de store speedwaynationer. Det er en stor bedrift at vinde over kørere Polen, Australien, Sverige, England, Tyskland, Frankrig og Tjekkiet, siger Thomas Valsted.

- Vi har arbejdet hårdt på at nå dette resultat, og det er en blåstempling af, at det, vi gør i klubben, er rigtigt,  siger PR-talsmanden og tilføjer, at sæsonens fine resultater måske betyder, at klubben får nemmere ved at få de dygtige kørere, som klubben gerne vil have.

Der var udsolgt på Outrup Speedwaycenter, da klubben vandt DM for hold den 14. september.

 

 

 

Mere sport