TV der bevæger dig

Overfaldet af to hunde

Endnu engang har bidske hunde overfaldet mennesker. I Oksbøl gik det ud over en mor, der gik tur med sin hund og sin barnevogn.

01:51

Lisette Matthison gik tur, da hun blev overfaldet af to hunde. Først kom den ene hund springende over et hegn, hvorefter den gik direkte i struben på hendes hund.

Væltede barnevogn

Kort efter kom endnu en hund springende over et hegn. Også den gik direkte efter struben på hendes hund. Barnevognen blev væltet, og hendes søn trillede ud på jorden.
 
To børn kom ud fra den ejendom, hvor hundene hører til. De forsøgte at trække hundene ind, men det kunne de ikke.
 

Barnet udskadt

Så dukkede en kvinde op. Det var hendes hunde, og hun fik med møje og besvær halet de to hunde ind i huset. Hun bød Lisette Matthisson inden for, så hun kunne falde til ro, men Lisette afslog og gik i steet hen i en park i nærheden for at komme til hængterne. Barnet så uskadt ud.
 
Lisette Matthisson talte kort efter med flere naboer, som fortalte, at der før har været problemer med de to hunde. Naboerne mener, hundene er vilde, og de bliver trænet til at være bidske. Lisette Matthisson kunne ikke få fat sin samlever og ringede i stedet til sine forældre, der straks kom. Hendes hund havde fået et sår i struben og måtte til dyrlæge for at blive syet.

Politiet kan intet gøre

Nu blev politiet tilkaldt. Men ifølge Lisette Matthisson vil og kan politiet intet gøre, fordi der ikke er sket person-skade. Det er ikke nok, at der gentagne gange har været ballade med de to hunde, som har skambidt andre hunde.
   
I dag ser Lisette Matthissons hund ud, som om det hele er glemt. Den leger med en stor pind, og synes det hele er vældig fornøjeligt.
 
Lisette Matthisson kender ikke racen på de to hunde, der overfaldt hende. Politiet oplyser, at den ene var en ruhåret jagthund.

Mest sete på tvsyd.dk