Politiet blev kontaktet dagen før campingdrab

Åse Christiansen, der er medejer af Stjerne Camping, kontaktede politiet to gange tirsdag aften, fordi hun var bekymret for den nu drabssigtede. Han viste tegn på at være psykisk syg.

Åse Christiansen medejer af Stjerne Camping kontaktede allerede tirsdag aften politiet, da hun oplevede, at den nu drabssigtede havde det psykisk skidt, og fik med politiet hjælp fat i mandens familie.

quote

Jeg har ikke på noget tidspunkt være bange for den nu drabssigtede, han var ikke truende over for mig. Derfor bliver jeg enig med den politibetjent, jeg taler med, at jeg skal tjekke om der er ro ved hans campingvogn, og det var der. Så vi aftaler, at se tiden an til torsdag morgen

Åse Christiansen, medejer, Stjerne Camping, Vejers

- Jeg får fat i en datter til den nu drabssigtede, og hun vil tale med sin familie om, havd der skal gøres. Hun vender så tilbage til mig senere tirsdag aften ved 23-tiden, og fortæller at hendes far er psykisk syg, og familien mener, at han skal have hjælp, fortæller Åse Christiansen.

Åse Christiansen kontakter igen Syd- og Sønderjyllands Politi, og taler med dem om, hvad hun kan gøre.

- Jeg har ikke på noget tidspunkt være bange for den nu drabssigtede, han var ikke truende over for mig. Derfor bliver jeg enig med den politibetjent, jeg taler med, at jeg skal tjekke om der er ro ved hans campingvogn, og det var der. Så vi aftaler, at se tiden an til torsdag morgen, fortæller Åse Christiansen: 

- Det er så ulykkeligt, at det her så sker, siger Åse Christiansen

Syd- og Sønderjyllands Politi bekræfter i en pressemedelelse onsdag aften, at ejeren af Stjerne Camping, Åse Christiansen, kontaktede politiet to gange tirsdag aften, fordi hun var bekymret for den nu anholdte, der viste tegn på at være psykisk syg.

Ud fra Åse Christiansens oplysninger vurderer politiet ikke, at den nu anholdte var psykisk syg i en sådan grad, at han kunne tvangsindlægges eller i øvrigt var til alvorlig fare for andre borgere.

Efter anholdelsen har en psykiatrisk vurdering af gerningsmanden dog vist, at der er grundlag for at begære den anholdte varetægtsfængslet i surrogat med anbringelse på en psykiatrisk afdeling. 

Syd- og Sønderjyllands Politi fremstiller i morgen torsdag en 53-årig mand, der er sigtet for knivdrab på en 64-årig mand fra Fyn, samt drabsforsøg på en 68-årig mand fra Rødekro-området onsdag morgen på Stjerne Camping i Vejers.