TV der bevæger dig

Politiet til nattens indbrudstyve: Pas på derude - vi napper jer!

Natten til fredag har været god for politiet i TV SYDs område - og skidt for tyveknægtene. Seks tyve gik i politiets net efter indbrud i Varde og Sønderborg.

Mærketøj er en efterspurgt vare hos indbrudstyve.

Takket være et godt samarbejde mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi befinder fire tøjtyve sig fredag morgen bag lås og slå.

Klokken 01.10 slog et vidne alarm om et indbrud i en Mr.-tøjforretning i Varde, som fire mænd netop havde forladt i en sort bil, som de havde fyldt med dyrt mode- og mærketøj.

- Vi nåede akkurat først frem, da tyvene var smuttet. Senere på natten er vores kolleger fra Sydøstjyllands Politi vakse, da en patrulje stopper en sort bil med fire unge mænd ved Fredericia. Bilen er fyldt med tøjet fra Varde, så de fire  sidder nu i arresten i Esbjerg, fortæller vagtchef Anders Hansen, hos Syd- og Sønderjyllands Politi, fredag morgen til TV SYD.

Tre af de anholdte var fra Fredericia, mens den fjerde er bosat i Bogense. De er i alderen 18 til 23 år.

- Vi kommer  og napper jer, hvis i går på bræk, siger en tilfreds vagtchef Anders Hansen. Foto: Andreas P. Als, TV SYD

I Sønderborg blev to tyve taget på fersk gerning under et indbrud i et rækkehus på Østertoften. Her hørte en nabo omkring klokken 03.30 en rude blive knust og slog alarm.  Her nåede en patrulje frem og anholdt tyvene, mens de stadig var i gang i huset. Det var to lokale mænd på 22 og 23 år.

- Det er dejligt og klart signal at sende til tyvene derude. Vi kommer  og napper jer, hvis i går på bræk, siger en tilfreds vagtchef Anders Hansen.