Præcis fire uger efter åbning runder Tirpitz milepæl

- Over al forventning, lyder det fra Tirpitz’ leder. I dag rundede de 50.000 gæster.

50.000 gæster har på fire uger været forbi det nyåbnede museum i Blåvand. Det er langt mere, end museets personale havde regnet med.

- Det er helt overvældende. Ikke i vores vildeste fantasi havde vi troet, vi var så langt efter kun fire ugers åbning, siger Helle Øllgard, daglig leder og PR-ansvarlig, til TV SYD.

Til museets åbning for fire uger siden var der stor international interesse for det nye museum. Blandt andet fordi det er tegnet af den danske arkitekt Bjarke Ingels. Derudover er Tirpitz kommet på CNN’s liste over årets mest interessante arkitektur.  

I dag nåede museet ikke at være åbent i længere tid end et par timer, inden gæst nummer 50.000 købte billet. Selvom det ikke blev markeret som noget specielt, da det skete, så har det stor betydning for personalet på Tirpitz.

- Det er gået over al forventning. Der var ingen af os, der overhovedet håbede på, at det ville gå så flot, som det er, siger Helle Øllgard.

Det er præcist fire uger siden Tirpitz slog dørene op for første gang. Til åbningen var både Kronprins Frederik, Mette Bock og Bjarke Ingels til stede.