TV der bevæger dig

Radiopris til begravelsesreklame

Hvad skal der stå på din gravsten? Sådan lyder det i Årets Regionale Radioreklame 2013, der er lavet i et skur i Billum.

Privat foto.

Det er den erfarne radiomand, Carsten Agerbæk, der står bag den prisvindende reklame for Søhøjlandets Begravelser, og han er stolt over hæderen.

- Det er branchens egne, der vurderer deltagerne, så det er folk, der ved noget om det. Det synes jeg er interessant, siger Carsten Agerbæk til TV SYD.

Carsten Agerbæk har flere danske priser bag sig. I 2007 opnåede han desuden international anerkendelse ved at vinde titlen som Årets Radioreklame i Europa. Dengang var det også for en begravelsesreklame.

Oprindelig er Carsten Agerbæk uddannet maskinarbejder, men siden er det blevet til 30 års erfaring med lyd i radio- og reklamebranchen.

I dag driver han Agerbæk Reklamelyd med to ansatte i et skur haven i Billum. Det agter han at blive ved med, selvom folk i den branche ofte er afhængige af det netværk, de kan skabe i København.

- Jeg synes egentlig det er sjovt, at det kan lade sig gøre at leve af min hobby herude, hvor kragerne for længst er vendt, fortæller Carsten Agerbæk.

Se mere om radioprisen her

Hør radioreklamen her:

Årets lokale radioreklame 2013 Agerbæk