TV der bevæger dig

Redningshelikopter ledte forgæves ved Vejers Strand

En større redningsaktion blev onsdag eftermiddag sat igang ved Vejers Strand, da en tysk turist frygtede, at en badende kvinde var i nød.

En større redningsaktion blev onsdag eftermiddag sat igang ved Vejers Strand. Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

Den tyske turist slog alarm klokken 16.38, da han fra stranden havde set en kvinde med rød badehætte blive væltet omkuld af en bølge et godt stykke fra land.

Da den tyske mand frygtede for kvindens sikkerhed forsøgte at svømme ud til hende - men måtte opgive på grund af stærk strøm og ringede alarm på 112, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Da tyskeren igen ser ud i vandet, er kvinden væk, og vi sætter derfor en større redningsaktion i gang sammen med Forsvaret. Der deltager både skibe, helikopter og mandskab på stranden. Det lykkedes dog ikke at finde noget eller nogen i vandet trods stor indsats - og vi vurderer, at kvinden selv er kommet i land, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Det understøttes af, at ingen er meldt savnet, og der er heller ikke fundet tøj eller håndklæde på stranden.

- Vi vil gerne høre fra kvinden, hvis hun genkender sig selv i omtalen af hændelsen - eller andre kan hjælpe med oplysninger, så vi kan blive helt sikre på, hvad er der er sket, siger vagtchef Erik Lindholdt,