TV der bevæger dig

Se video: Også Varde vil jagte ulovlige parkeringer

Også Varde Kommune skærper kontrollen med ulovlige parkeringer i lighed med Esbjerg. Om to uger ophører fredningstiden, hvis du smider bilen eller holder for længe i Varde Kommune.

02:40

P-vagt Agim Neziri var i dag på arbejde for P-Nord i Ribe. Fra næste uge skal selskabet også jagte ulovlige parkekringer i Varde.

1 af 2

01:04 Luk video

Esbjerg, Fanø, Varde og Vejen kommuner har hidtil delt en enkelt p-vagt. Men det er slut nu. Også Varde Kommune har indgået samarbejde med P-Nord fra Aalborg Kommune om at jagte de ulovlige parkeringer i den store vesterhavskommune.

- Vi forventer, at aftalen med P-Nord kan sikre en passende cirkulation på parkeringspladserne til gavn for alle, siger Preben Friis-Hauge formand for udvalget for Plan og Teknik.

I Esbjerg havde p-vagterne første arbejdsdag i dag. Men i Varde går jagten på de formastelige bilister først ind på næste mandag. Og i den første uge deler p-vagterne ikke afgifter ud. Kun vejledninger.

- Det vil sige, at bilisterne slipper med en løftet pegefinger. Fra mandag den 22. september skal der betales ved overtrædelse af parkeringsbestemmelserne præcis som i alle andre kommuner, slutter Preben Friis-Hauge formand for udvalget for Plan og Teknik.

P-Nord er et kommunalt parkeringsselskab, som er oprettet af Aalborg Kommune. Selskabet varetager i dag kontrollen for en lang række kommuner landet over.

P-vagt fra P-Nord: Jeg glæder mig til at arbejde i nye områder (1:05)

Mest sete på tvsyd.dk