Sensationen udeblev: Jyllandsserie-holdet tabte til Randers FC

Det var den største kamp i klubbens historie, men Agerbæk/Starup IF måtte sande, at der er stor forskel på Superliga-hold og et Jyllandsserie-hold.

Græsset blev slået tre gange på 24 timer. Kridtstregerne har aldrig været skarpere. Kampen har aldrig været større.

Lokalholdet Agerbæk/Starup tog i dag imod Randers FC, der til daglig spiller fodbold i landets bedste række. Agerbæk/Starup derimod triller til dagligt bold i Jyllandsserien, så niveauforskellen var på forhånd til at få øje på.

Men kampen var helt speciel. Og hvis der er en, der ved det, så er det Tage Christensen, der er bestyrelsesmedlem og har været med i klubben i næsten 50 år.

quote

 Det er den største kamp i al den tid, jeg har været her.

Tage Christensen, har været 49 år i Agerbæk/Starup IF

- Det er den største kamp i al den tid, jeg har været her, siger Tage Christensen til TV SYD.

Næsten 900 overværede kampen, som blev noget af en målfest. Selvom Jyllandsserie-holdet kæmpede alt, hvad de kunne, så måtte de se sig slået med 2-7. Dermed røg klubben ud af DBU Pokalen.

Men de gjorde det med ære og respekt, mener Randers FCs træner.

- De gav sig virkelig 100 procent og havde alle de rigtige dyder. Men vi scorede tidligt, allerede efter cirka 10 minutter, og derefter havde vi tjek på det, siger Olafur Kristjansson, der er cheftræner for Randers FC, til TV SYD.

Selvom holdet løb ind i noget af en afklapser, så var det en glad Agerbæk/Starup-anfører, som TV SYDs reporter fangede efter kampen.  

- Det var hårdt. De var sgu lidt en klasse over os, og det fik vi at føle. Vi havde håbet på at holde nullet så længe som muligt, så de måske blev lidt frustrerede. Men det var en fed oplevelse og en fantastisk opbakning, siger Henrik V. Nielsen, der er Agerbæk/Starups anfører.

Jyllandsserie-holdet har nu fået blod på tanden. Der skal store kampe til byen igen.

- Nu er vi færdig med pokaleventyret, og så må vi prøve igen næste år, siger anføreren.