TV der bevæger dig

Søger kikkerter til My Fair Lady

Den vestjyske amatørscene, 7-kanten, er på udkik efter gamle kikkerter. De mangler denne rekvisit til den store væddeløbsscene i musicalen My Fair Lady, som har premiere sidst på måneden.

Har du en gammel kikkert, du kan undvære, så kan den komme med i My Fair Lady.

Amatørscenen opfordrer derfor folk i området til at lede efter gamle kikkerter, som eventuelt kan bruges i forestillingen. De behover ikke engang at være funktionsdygtige...

7-kanten opfører My Fair Lady til Varde Sommerspil - med premiere 29 juni.

Ascot-scenen

I den klasiske forestilling er den berømte scene, hvor miss Doolittle skal afprøve sit sprog til det klassiske hestevæddeløb Ascot.

- Skuespillerne er iført tidssvarende kostumer. De håndlavede hatte og skoene er autentiske, men der mangler 12-15 kikkerter for at skabe det rigtige billede af publikum på en væddeløbsbane, noterer Per Høst-Madsen fra 7-kanten.

Gi'r en kop kaffe

I 7-kanten føler de sig overbevist om, at der i mange hjem ligger gamle kikkerter, som er afløst af nye vidundere, og det er de gamle udslidte kikkerter amatørscenen er ude efter.

Hvis du finder en gammel kikkert i dine gemmer, kan den afleveres i den skurvogn, som er døbt Æ Skur i Arnbjerg Anlægget de næste to lørdag formiddag. 7-kanten byder på en kop kaffe, hvis du møder op med en gammel kikkert.

Mere kultur