TV der bevæger dig

Søndagens voldsomme blæsevejr endte fredeligt

En særdeles blæsende søndag eftermiddag og aften med vindstød af stormstyrke fejede hen over det Syd- og Sønderjyske uden at forvolde de store stader.

Søndagens voldsomme blæsevejr væltede nogle træer på Fjordvejen ved Sønderhav og spærrede en overgang Fjordvejen ved Sønderhav. Foto: Local Eyes

Søndagens blæsevejr, hvor man flere steder i det syd- og sønderjyske kunne opleve vindstød af stærk storm, nåede ikke at lave ødelæggelser eller gerere trafikken i nævneværdig grad. Det Syd- og Sønderjyllands Politi samt Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

Blæsevejret ramte i løbet af søndag eftermiddag først Vadehavskysten og lidt senere de sydvendte kyster på Als.

- I forbindelse med aftenens blæsevejr, har vi været kaldt ud til at assistere ved ni tilfælde af væltede træer i det syd- og sønderjyske.

Birgitte Hemmer, driftchef, Falck

Ved Kegnæs Fyr på Als blev der målt vindstød op til 29,4 m/s, som er stærk storm, og på den tyske ø Sild i Vadehavet lige syd for Rømø blev der målt vindstød på 30,3 m/s, det skriver TV2 Vejret.

Driftchef ved Falck, Birgitte Hemmer, melder også om en forholdsvis fredelig søndag aften og nat.

- I forbindelse med aftenens blæsevejr, har vi været kaldt ud til at assistere ved ni tilfælde af væltede træer i det syd- og sønderjyske, fortæller Birgitte Hemmer til TV SYD.

- Der kom også  i løbet af aftenen en melding om, at et stillads i Aabenraa var i fare for at vælte. Vores mandskab besigtigede det, og vurdere det var forsvarligt sikret, og ellers har vi ingen meldinger om skader, siger driftchefen. 

Fjordvejen i Sønderhav ved Kruså var en overgang spærret på grund af væltede træer. 

KLIK og se mere tv på localeyes.dk

00:16

Falck fjerner væltede træer på Fjordvejen i Sønderhav ved Kruså.

Luk video

 

 

Mere vejr