Stigende efterspørgsel på dansk kvalitetsmad

Omkring 60 lokale fødevareproducenter og delikatesseforhandlere er i pinsen samlet til Fødevarefestival ved Filsø. Deltagerne mærker stigende efterspørgsel på danske kvalitetsprodukter fra både ind- og udland.

Varde Ådal Lam, Hedeagergaard, Endrup Mejeri og Hr. Skov er blot et par eksempler de mange små lokale fødevareproducenter man søndag og mandag kan opleve ved Filsø.

Det sker på et tidspunkt, hvor de små lokale producenter, der satser på kvalitetsfødevarer, har vind i sejlene. Efterspørgslen fra både danske og udenlandske forhandlere og restauranter er stigende.

Selv oplever flere af producenterne, at stadig flere benytter lejligheden til at forkæle sig selv med små delikatesser i hverdagen, når man nu ikke har råd til de helt store goder som ny bil og stort hus.

Fødevarefestivalen fortsætter mandag kl. 10 - 16.

 

Se mere i TV SYD Nyheder kl. 19.30

link

Se mere om fødevarefestivalen her: