Udvist: Jeg kommer tilbage til Varde

Miralem Durakovic blev i september sidste år udvist af Danmark i seks år. Men han vil tilbage før det. Konsekvenserne ved at komme tilbage før tid er ikke store nok til at holde ham væk, siger han.

20 år. Så længe nåede bosniske Miralem Durakovic at bo i Danmark inden han i september 2014 blev udvist og sendt tilbage til Bosnien.

Miralem Durakovic kom til Holsted som 7-årig og flyttede senere med sin mor til Varde.

Miralem Durakovic har en lang kriminel løbebane med domme for røveri, hjemmerøveri og grov vold med blandt andet kniv og baseballbat. Og sidste år blev han så idømt et års fængsel og udvisning fra Danmark i seks år.

Den 26-årige udviste bosniske statsborger bruger nu tiden i Bosnien på at finde en måde, så han kan vende tilbage til Danmark før tid.

Han risikerer at komme i fængsel, hvis han vender tilbage til Danmark - men det er han ligeglad med. Siden Miralem Durakovic blev udvist i september har han været i Malmø, men han siger selv, at han ikke har været i Danmark.

I aften sætter TV 2 fokus på udviste danskere, der kommer rejser ulovligt ind i Danmark igen. Du kan se dokumentaren 'De udviste vender tilbage' klokken 21.10 på TV 2.

Du kan høre mere til Miralem Durakovic's historie i indslaget herunder (varighed 1 minut og 58 sekunder).