Ungecamp skal give drenge et tigerspring

25 drenge, der af den ene eller anden grund har tabt pusten i skolen, skal igennem et intensivt akademi, der skal forbedre deres selvtillid og faglighed.

Selvom Anders Thisted Knudsen er en teenagedreng, er han nu på vej i skole på en lørdag. Han deltager nemlig i et projekt inspireret af Løkkefonden. Her skal Anders på to uger indhente noget af det forsømte fra undervisningen.

- Jeg vil gerne blive bedre til matematik. Det er det, jeg umildbart går efter, siger Andes Thisted Knudsen og fortsætter:

- Jeg glæder mig ret meget. Jeg tror, det bliver godt. 

 

Han og 24 andre drenge skal i to uger bo på Skovlund efterskole, hvor de skal samarbejde om at blive bedre. I alt har næsten 70 drenge fra 7.-9. klasse søgt om, at komme med på campen. Drengene er ikke med på campen fordi de er dårlige, men fordi de har motivationen til at blive bedre. Det er andet år i træk, at Varde Kommune laver campen.

quote

Jeg glæder mig ret meget. Jeg tror, det bliver godt. 

Anders Thisted Knudsen

 

- Jeg tror jeg ligger på en firer, men jeg vil gerne blive bedre, siger Anders Thisted Knudsen

- Jeg tror, han kommer til at lære sig selv at kende på mange punkter. I forhold til gruppearbejde og selvstændigt. Og troen på sig selv, og at han godt kan matematik alligevel, siger Gitte Thisted Knudsen, Anders’ mor.

Varde Kommune regner med at gentage projektet for tredje gang i år 2018.