TV der bevæger dig

Voldsom regn og torden stopper 1400 motionister i Blåvand

Søndag middag regner det så voldsomt ved vestkysten i Blåvand at et motionsstævne med1400 deltagere i cykling, svømning og løb på stranden er blevet aflyst på grund af regn og torden.

00:35

Søndag middag regner det så voldsomt ved vestkysten i Blåvand at et motionsstævne med svømning og løb på stranden er blevet. aflyst på grund af regn og torden.

Her skulle deltagerne ved et motionsstævne med svømning og løb på stranden have spist og klædt om. Foto: Jacob Schjødt-Pedersen

Foto: Jacob Schjødt-Pedersen

1 af 3

Stævnet er blevet aflyst på grund af vejret, da den voldsomme regn gør det vanskeligt at opholde sig ude og tordenvejret gør det farligt at opholde sig ved stranden.

- Vi har af hensyn til de 1400 deltageres sikkerhed valgt at aflyse resten af søndag, der ifølge DMI fortsat er risiko for torden og lyn, siger Finn Erik Kristiansen, fra ProVarde, der er medarrangør af Xterra Vestkysten til TV SYD.

De seneste meldinger fra Blåvand lyder på, at regn og torden er drevet væk igen - men det kan altså hurtigt ændre sig, lyder det fra DMI.

 

Der meldes også om kraftig regn i Tønder, hvor mange tusinde er samlet på den sidste dag af årets Tønder-festival.

Omkring Kolding tordnede det ved middagstid kraftigt.

Læs også Masser af lyn, torden og regn - og mere er på vej søndag

 

Mest sete på tvsyd.dk