TV der bevæger dig

Afslørede nyt klubnavn i utide

Dansk Håndbold Forbund kom torsdag eftermiddag til at afsløre, hvad KIF Vejen skal hedde fremover. Det skete en lille uge før tiden. Det nye navn bliver Vejen EH.

KIF Vejen skifter navn til Vejen EH. Det afslørede DHF i dag - lidt i utide.

Direktør Henrik Schmidt-Ebbesen havde troet, at han skulle afsløre det nye navn i næste uge: Det bliver Vejen EH - Vejen Elite Håndbold.

- Jeg ville have offentliggjort det hele i næste uge, hvor vi også har vores nye logo klar. Men jeg havde godt nok ikke sagt til DHF, at det var hemmeligt. Så fred være med det, siger Vejen EH-direktør Henrik Schmidt-Ebbesen til tv2.dk og tager DHF's afsløring med et smil.

Ikke Kolding

Den sydjyske logaklub har droppet KIF i klubnavnet for at udrydde misforståelsen med, at kvindehåndboldholdet er fra Kolding.

- Det er for én gang for alle at slå fast, at vi er en Vejen-projekt. Ikke et Kolding-projekt. Men lad mig da også understrege, at det er sket i god ro og orden og med fuld forståelse hos KIF, siger Vejen-direktøren til TV2.dk.

KIF Vejen blev skilt fra selskabet bag KIF Kolding, KIF Elite, for to år siden. I mellemtiden er herreholdet så blevet til KIF Kolding København - og nu forsvinder KIF fra Vejen-holdets navn.

Mere sport