TV der bevæger dig

Årvågen borger stoppede tre tyve

En årvågen borger serverede natten til tirsdag Syd-og Sønderjyllands Politi for tre indbrudstyve på et sølvfad, da han ved midnatstide observerede tre tyve, der var ved at bryde ind i Kiwi i Brørup.

De tre tyve var ved at skære et hegn op for at komme ind til Kiwi-supermarkedets depot af returflasker, da en borger i Brørup så dem og alarmerede politiet. Foto: Google Maps

De tre tyve var ved at skære et hegn op for at komme ind til Kiwi-supermarkedets depot af returflasker, da en borger i Brørup så dem og alarmerede politiet.

Da politiet ankom, fik de hurtigt anholdt de to af tyvene og kort efter også den sidste. De tre anholdte er fra Vejle og henholdsvis 18, 20 og 20 år gamle.

Det er dejligt og uvurderligt med tip fra vidner.

Bjørn Pedersen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Det er dejligt og uvurderligt med tip fra vidner, når der sker kriminalitet. Når vi kan tage tyveknægte på fersk gerning på den måde, sender vi samtidig et tydeligt signal om, at indbrud ikke betaler sig, siger vagtchef Bjørn Pedersen, Syd- og Sønderjyllands Politi, tirsdag morgen til TV SYD.

De tre unge mænd fra Vejle har tilbragt natten i politiets varetægt - og bliver sandsynligvis løsladt til senere retsforfølgelse.