TV der bevæger dig

Betjente måtte befri søvnig ung mand fra bus

En 27-årig mand faldt lørdag aften i søvn i en bus og vågnede op i bussen på Vejen Station, efter at chaufføren var gået hjem og efterladt bussen låst.

En patrulje fra Syd- og Sønderjyllands Politi blev lørdag aften kaldt ud til Vejen Station. En 27-årig mand var faldet i søvn i en bus og vågnede i bussen, efter at chaufføren var gået hjem og havde låst bussen, så den unge mand kunne ikke komme ud. Betjentene fik listet en rude op og befriet manden. Arkivfoto.

En patrulje fra Syd- og Sønderjyllands Politi blev lørdag aften kaldt ud til Vejen Station af en lettere fortumlet 27-årig mand fra Vejle.

Han var faldet i søvn i en bus og vågnede i bussen, efter at chaufføren var gået hjem og havde aflåst bussen.

-  Vi fik klokken 23.20 den 27-årige i røret. Han var faldet i søvn i en bus og vågnede efter en solid skraber på en mørklagt banegård i Vejen. Vores patrulje fandt en rude ved førersædet, som kan skydes til siden, og så fik de lirket manden ud gennem vinduet, oplyser vagtchef Henrik Sønderskov, Syd- og Sønderjyllands Politi, søndag morgen til TV SYD.

Politiet har kun ros til den 27-årige, der ikke mistede fatningen og selv begyndte at smadre en rude for at komme ud.

- Vi opfordrer jo altid folk til at tage bussen hjem efter en festlig aften i byen i stedet for at køre spritkørsel. De skal bare vågne i tide - men den 27-årige fik da fuld valuta for billetten, siger vagtchef Henrik Sønderskov.