Carl Holst: Stop offentlig kritik af Løkke

Regionsrådets formand, Carl Holst (V), Rødding, ønsker den offentlige kritik af Lars Løkke Rasmussen stoppet. Han vil ikke bremse kritikken, men ønsker den holdt internt.

Carl Holst kritiserer bl.a. den lokale partiformand i Rødding for at have udtalt sig om, at Lars Løkke må gå. Han har givet udtryk for at tale på manges vegne.

- Men han har ikke snakket med mig om synspunktet, siger Carl Holst, som sidder i Venstre hovedbestyrelse. Det skal han heller ikke, men flere har sagt, at de overvejer at melde sig ud i protest mod lokalformandens udtalelser.

- Jeg har ikke på noget tidspunkt ønsket at sætte en stopper for kritikken. Kritik er selvfølgelig velkommen. Sådan er det i Venstre. Der skal være højloftet og langt til døren. Al kritik skal op på bordet. Men jeg synes, at det er en kritik, vi skal tage på et internt møde, siger han til TV 2.

- Jeg er enig i, at nu skal alt på bordet. Der skal ikke puttes noget, siger Carl Holst. Lars Løkke Rasmussen har taget ansvaret for søndags valg, og det er derfor han har indkaldt til hovedbestyrelsesmødet. Derfor synes jeg ærlig talt, at Venstres hovedbestyrelsesmedlemmer og kredsformænd skylder at tage debatten på hovedbestyrelsesmødet og ikke i det fri ? om man så må sige.

Skal dette ikke have nogle konsekvenser internt i Venstre?

-Det er ikke det, jeg har sagt. Jeg har sagt, at man ikke fører personalepolitik i medierne. Det fører man internt, siger Carl Holst.

Carl Holst er medlem af Venstres hovedbestyrelse og forretningsudvalg.

Artikel fra TV2